Σχετικά με την εταιρία


Αφοί Χουστουλάκη & ΣΙΑ Ο.Ε

Η εταιρεία Γεωτρήσεων «Αφοί Χουστουλάκη & ΣΙΑ Ο.Ε.» με έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης ιδρύθηκε το 1980 και ειδικεύεται στον τομέα των γεωτρήσεων, έχοντας στο ενεργητικό της μια μακρά πορεία εμπειρίας και τεχνογνωσίας πολλών ετών.

Η εταιρία διαθέτει γεωτρύπανα, γερανούς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς επίσης και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ικανό για κάθε είδος κατασκευής και αξιοποίησης γεώτρησης.

Αφοί Χουστουλάκη & ΣΙΑ Ο.Ε

Tο τεχνικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο, πλήρως καταρτισμένο, έμπειρο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Επιπλέον, για την εκπόνηση μελέτης και έκδοση άδειας γεώτρησης συνεργαζόμαστε με έμπειρους γεωλόγους και μηχανολόγους

Η εταιρία μας έχει εύρος δραστηριοτήτων σε ολόκληρη την Κρήτη και ιδίως στους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Λασιθίου.


Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γεωτρήσεις στην περιοχή της Μεσσαράς και γενικότερα του Νομού Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Λασιθίου έχουν κατασκευαστεί από εμάς.

Επίσης, έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας πολλά δημόσια έργα, μερικά από αυτά είναι: για τον Δήμο Ηρακλείου, την ΔΕΥΑ Ηρακλείου, τον Δήμο Μαλεβιζίου, τον Δήμο Αρχανών, τον Δήμο Χερσονήσου, τον Δήμο Γόρτυνας, τον Δήμο Φαιστού, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τον Δήμο Ιεράπετρας, τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, τον Δήμο Ρεθύμνης, τον Δήμο Αμαρίου, τον Δήμο Ανωγείων κ.α τα οποία έχουν αποπερατωθεί με απόλυτη επιτυχία και αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε κατασκευάσει γεώτρηση βάθους 650 μέτρων!

" Η βασική διαφορά μας, βρίσκεται στην ποιότητα καθώς και στους χρόνους που ορίζονται για την παράδοση ενός έργου."

Με βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των γεωτρήσεων, είμαστε στη διάθεση σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά σε οποιαδήποτε περιοχή της Κρήτης.Placeholder Image

  1. Άδειες γεωτρήσεων.
  2. Μελέτη-Διαδικασία-Κατασκευή γεωτρήσεων.
  3. Γεωτρήσεις μεγάλης διαμέτρου και βάθους.
  4. Γεωτρήσεις γεωθερμίας.
  5. Τσιμεντοενέσεις.
  6. Εμπορία-Τοποθέτηση-Επισκευές αντλητικών συγκροτήματων.
  7. Αντλήσεις νερού από υπάρχουσες γεωτρήσεις.

Αναλαμβάνουμε την έρευνα νερού, την κατασκευή γεωτρήσεων από το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι και το τελικό στάδιο παράδοσης του έργου, την αξιοποίηση αυτών με τα κατάλληλα αντλητικά συγκροτήματα καθώς επίσης και την μετά την παράδοση, επίβλεψη και συντήρηση..»